HUNGI – 1 percben!

Ha még nem voltál nálunk, akkor bepillantást nyerhetsz, mi mindennel várunk sokoldalú, izgalmas szórakozóhelyünkön. Ha pedig már jártál nálunk: akkor tekerd fel a hangerőt, mert videónkkal megadjuk a löketet, hogy indulhass is vissza hozzánk…

Rendezvény szervezés

HUNGI – Esküvő!

Rendezvény szervezés

Ital kínálat

Párlatok, koktél, pezsgő – nálunk csak a legjobbak.

Italkínálatunkról igen könnyű kedvcsinálót írni, mert büszkék vagyunk a szezononként megújuló, az ország valamennyi bortermelő vidékét reprezentáló borkínálatunkra, a rum-és whiskey különlegességeinkre, izgalmas koktéljainkra és kollégáink tudására, akik a koktélkészítést művészi szintre emelik!

Foglaljon asztalt

Rendezvényeink

Tegyük emlékezetessé a nagy pillanatokat!

Termünk olyan magával ragadó, hogy aki ide belép, pillanatok alatt elképzeli nálunk esküvőjét, osztálytalálkozóját, cége év végi fogadását. Rendezvényszervezői tapasztalatunkkal, szakképzett kollégáinkkal várjuk, hogy méltó, egyedi környezetet adhassunk rendezvényének!

Rendezvény szervezés

Változatosság

Gyönyörködtet – és még finom is!

Megújult ételkínálattal és gasztroprogramokkal várunk, ha szereted a fiatalos, Street food jellegű ételeket. Szakácsaink hétről hétre azon vannak, hogy különleges napi ajánlattal színesítsék az á la carte ételsorunkat. Ez számunkra is mindig meglepetést tartogat – ha szereted a változatosságot, akkor ez a Te helyed!

Foglaljon asztalt

Helytörténet

A hely szelleme
Olvass tovább

Rólunk írták

Cikkek, tudósítások
Olvass tovább

Jótékonyság

Amiben tudunk, segítünk
Olvass tovább

Kisfilmek

Nálunk forgatták
Olvass tovább

Partnereink

hungilogo_transparent