HUNGI – Rólunk!

A nagy belmagasságú bálterem és az emeleten található kisebb termek széleskörű lehetőségeket kínálnak. Teljes körű vendéglátás, catering szolgáltatás 400 főig, a házias ízvilágtól az egyedi elképzelésekig. Ebédmenü, rendezvények, éjszakai szórakozási lehetőségek, változatos programok. Professzionális hang és fénytechnika, illetve széleskörű szolgáltatások.

Rendezvény szervezés

HUNGI – Esküvő!

A Hungi Vigadó klasszikus, mégis modern környezetben vállalja (esküvői) rendezvények megvalósítását 200 főig. Egyedi és különleges hangulat, tágas terasz, házias ízvilág, prémium italok, professzionális személyzet várja a vendégeket. Foglalja le már most, 2021-es időpontját!

A videó Andi és Gábor csodaszép esküvői készülődését mutatja be, Kalmár Szilveszter – dekoratőr – és csapatának munkája, Decorworld

Hungi Vigadó, segítünk az álmok megvalósításában

Ajánlatkérés: [email protected]

Rendezvény szervezés

HUNGI – Disco!

A szegedi éjszaka meghatározó szórakozóhelyeként várjuk az igényes, felnőtt „bulik” iránt érdeklődőket. Hétköznapokban egyetemi partyk, péntekenként tematikus bulik/koncertek (house, funky, retro, latin) szombatonként napjaink slágereivel várjuk vendégeinket.

Rendezvény szervezés

Helytörténet

A hely szelleme
Olvass tovább

Rólunk írták

Cikkek, tudósítások
Olvass tovább

Jótékonyság

Amiben tudunk, segítünk
Olvass tovább

Kisfilmek

Nálunk forgatták
Olvass tovább
Itallap 2020

Ital kínálat

Párlatok, koktél, pezsgő – nálunk csak a legjobbak.

Italkínálatunkról igen könnyű kedvcsinálót írni, mert büszkék vagyunk a szezononként megújuló, az ország valamennyi bortermelő vidékét reprezentáló borkínálatunkra, a rum-és whiskey különlegességeinkre, izgalmas koktéljainkra és kollégáink tudására, akik a koktélkészítést művészi szintre emelik!

Foglaljon asztalt

Rendezvényeink

Tegyük emlékezetessé a nagy pillanatokat!

Az épület kiváló adottságai, a szakképzett személyzet és a több év rendezvényszervezési, és megvalósítási tapasztalat áll a rendelkezésünkre, hogy elképzeléseit megvalósítsuk.

Keressen Bennünket bátran, és segítünk a megvalósításban.

Rendezvény szervezés

Partnereink

hungilogo_transparent